Menu

Sisusta lastenhuone edullisella kulututusluotolla

Tänä päivänä monet vanhemmat haluavat sisustaa lastenhuoneen miellyttäväksi, jonkin esimerkiksi jonkin jännittävän teeman mukaisesti. Edelleen prinsessateemat ja supersankarit ovat suosittuja lastenhuoneen sisustamisessa. Lastenhuone on paikka, jossa lapsesi viihtyy yleensä parhaiten. Sen takia sen sisustamiseen kannattaa panostaa. Hauskat ja jännittävät tapetti- ja huonekaluvalinnat ilahduttavat kullannuppujasi. Lapsiperheillä harvemmin on tilillään suuria säästöjä sisustamista varten. Luottokortilla hankintojen rahoittaminen on yksi vaihtoehto, kuten myös liikkeiden tarjoamien rahoitusvaihtoehtojen käyttäminen. Tänä päivänä kannattaa kuitenkin harkita myös kulutusluottoa, koska kova kilpailu on laskenut korkoja. Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa veloituksetta Rahalaitoksen lainojen vertailupalvelun kautta. Kerromme tässä artikkelissa, miten se tapahtuu.

Vakuudettomat kulutustluotot kannattaa kilpailuttaa

Nykyään pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat kuumeisesti uusista asiakkaista ja haluavat pitää kynsin ja hampain vanhoista kiinni. Tämä näkyy siinä, että vakuudettomat kulutusluotot ovat todella suosittuja, koska lähes kaikki rahoituslaitokset tarjoavat niitä uusille ja vanhoille asiakkailleen. Tänä päivänä suomalaisilla luottomarkkinoilla toimii useita kymmeniä keskenään kilpailevia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Kilpailu on lisääntynyt, koska ulkomaalaiset pankit ja rahoituslaitokset ovat rantautuneet Suomen markkinoille. Lainojen korkoihin tämä kilpailu on vaikuttanut alentavasti, joka on tietysti lainanhakijan edun mukaista.

Luottokilpailu on saanut aikaan sen, että lainojen markkinointiin on myös laitettu rahaa entistä enemmän. Tämän seurauksena mainostoimistot saavat jokaisen luoton kuulostamaan toinen toistaan paremmilta vaihtoehdoilta. Luottofirmat mainostavat halpoja korkoja ja edullisia kuluja lainoilleen. Kuluttajan pitää lukea pienellä präntätty tekstin mainoksien yhteydessä, että hän huomaa, mistä on kysymys. Mainoksissa esitetyt korot kertovat aina esimerkkitapauksista. Todellisuudessa jokaisen asiakkaan kohdalla tehdään henkilökohtainen luottoarviointi, johon lainatarjous perustuu. Tällöin luonnollisesti korot ja kulut voivat erota oleellisesti mainoksessa esitetyistä. Ylipäätään vakuudettomissa erot koroissa ja kuluissa ovat suuria vakuudettomien kulutusluottojen välillä. Tästä johtuen lainojen kilpailuttaminen on välttämätöntä. Helpointa lainojen kilpailuttaminen on puolueettoman lainojen vertailupalvelun avulla.

Neuvoja lainojen kilpailuttamiseen

Rahalaitos kannattaa valita lainojen välityspalveluksi, koska kyseessä on yli 10 vuotta suomalaisilla lainamarkkinoilla toiminut luotettava lainanvälittäjä. Luonnollisesti kaikki palvelussa olevat rahoituslaitokset ja pankit ovat myös hyvämaineisia ja luotettavia rahoitusyhtiöitä. Riittää, että täytät yhden lainahakemuksen, joka välitetään samanaikaisesti kaikille Rahalaitoksen yhteistyökumppaneille. Ennen hakemuksen täyttämistä, sinun kannattaa kuitenkin tarkasti miettiä paljon lainaa tarvitset. Saat lainatarjoukset listattuna Rahalaitoksen palveluun. Ne lähetetään sinulle myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat lainatarjouksia hakemuksessa antamisesi tietojen perusteella, eli hakemus kannattaa siis täyttää huolellisesti. Tiedot, joilta sinulta pyydetään, liittyvät asumiseesi, tuloihisi, menoihisi ja aiempiin lainoihisi. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät sinusta luottoarvioinnin, joka vaikuttaa esimerkiksi sinulle tarjottavaan korkoon. Nyrkkisääntönä on, että mitä paremmin olet talouttasi hoitanut, sitä edullisimman lainan saat.

Yleensä lähes välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen alat saamaan lainatarjouksia. Niitä saattaa tulla useita muutaman minuutin sisällä, koska suurin osa rahoitusyhtiöistä hyödyntävät tekoälyä lainanhakemusten käsittelyssä. Tarjousta tarkastelemalla sinulle selviää lainan korko ja kulut. Tärkeää ennen lainan hyväksymistä on lukea luottoehdot tarkasti. Ensisijaisesti kannattaa katsoa, mikä lainan todellinen vuosikorko on. Todellinen vuosikorko pitää sisällään koron lisäksi kaikki lainan vuosittaiset kulut. Näitä kuluja ovat muun muassa avausmaksu, lainan nostomaksut (joustoluotossa), laskutuspalkkiot ja tilinhoitomaksut. Mikäli lainaehdot vaikuttavat sinulle sopivalta, niin voit lopulta hyväksyä lainahakemuksen verkkopankkitunnuksillasi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

immunity