Menu

Shoppailuvinkit kiireiselle mammalle

Äidit tietävät, kuinka kiireistä arki on pienten lasten kanssa. Omaa aikaa ei ole paljoa, joten se on käytettävä tehokkaasti. Vaatteiden ostaminen onnistuu kätevästi netistä vaikkapa lasten päiväunien aikaan. Usein netistä löytyy loistavia tarjouksia, joten näin äidit voivat säästää myös selvää rahaa. Lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja osta niin omasi kuin lastenkin vaatteet netistä.

Netti on kiireisen äidin apuri
Nykyään on todella hankalaa löytää kokoaikaista päivähoitopaikkaa lapselle. On siis mahdollista, etteivät kiireiset mammat saa edes isompia lapsia päivähoitoon. Sen vuoksi äitien täytyy keksiä aina uusia keinoja pystyäkseen hoitamaan arkiset asiat. Kaupoissa pyöriminen ei lapsikatraan kanssa onnistu, joten on otettava netti käyttöön. Näin syksyisin on aika etsiä lapsille uusia välikausivaatteita, kurahousuja ja kumisaappaita. Niitä voi nettikauppojen lisäksi etsiä myös nettikirpputoreilta.

Joskus netin kirpputoreilta, kuten Huuto.netistä, Tori.fistä ja Facebookin ryhmistä löytää hyväkuntoisia vaatteita juuri oikean kokoisena. Mahdollisuus tähän on kuitenkin suhteellisen pieni, sillä täytyy muistaa, että käytettyjä vaatteita etsivät myös tuhannet muutkin äidit. Sen vuoksi kannattaakin tyytyä selailemaan nettikauppojen valikoimia ja tarkkailla tarjouksia. Monesti viime vuoden malleja myydään edulliseen hintaan. Siispä jos ne kelpaavat, voi lapsille löytää vaatteita uutenakin hyvin edullisesti.

Happy young woman typing a message the phone after shopping

Kiireinen äiti pitää huolta myös itsestään
On tärkeää, että äidit pitävät huolta myös itsestään. Tämä onnistuu loistavasti niin liikkumalla, ottamalla omaa aikaa kuin pukeutumalla kauniisti ja naisellisesti. Tavallisen kokoisten naisten on helppo löytää vaatteita mistä tahansa, mutta XL-kokoisille se voi olla ongelma. Ei ole kuitenkaan hätää, sillä on olemassa myös isoille tytöille suunnattuja liikkeitä. esimerkiksi Zizzi on hyväksi havaittu merkki XL-naisille. Kyseisen liikkeen valikoimiin kannattaa ehdottomasti tutustua, jos olet etsimässä suuremman koon vaatteita. Kun naisesta tulee äiti, ei se tarkoita sitä, että hänen tarvitsee kadottaa naisellisuuttaan minnekään. Jokaisella meillä on silti oikeus olla hyvännäköisiä ja viihtyä kehossamme, vaikka meillä olisi useitakin lapsia. Lapset vain täydentävät onneamme.

Moderni äiti ostaa vaatteet netistä
Nykyään kaikki on netissä. On siis selvä, että sinne myös kiireiset äidit suuntaavat, kun lapset on saatu nukkumaan. Ei ole mitään niin ihanaa kuin ottaa kuppi kuumaa kaakaota käteen ja istua sohvan pohjalle selailemaan tyylikkäitä vaatteita, joissa myös me kiireiset äidit näytämme upeilta. Älä siis anna kiireyden pilata naiseuttasi, vaan ota rohkeasti omaa aikaa ja uskalla olla oma kaunis itsesi. Jos nettikirpputoreilla klikkailu ei ole sinun juttusi, siirry rohkeasti kauppojen nettiliikkeisiin, joista takuulla löydät kaiken tarvitsemasi. Muista myös, että jos et ole varma, sopiiko jokin vaate sinulle, tilaa se. Nettikauppoja kun koskee lain määräämä 14 päivän palautusoikeus. Sinä saat testata vaatteita rauhassa kotona ennen kuin teet päätöksen. Näin kiireisen äidin ei tarvitse lähteä kiertämään kauppakeskuksia lasten kanssa, vaan hän voi luottaa nykyajan teknologiaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

immunity