Menu

Rintamaito – tällaisen pysyvän muiston siitä voi teettää

Rintaruokinta on monelle hyvin henkilökohtainen ja tärkeä asia. Monen kohdalla siihen myös liittyy monenlaisia tunteita. Se on tapa kasvattaa kiintymyssuhdetta omaan lapseen ja tuottaa tälle ravintoa, jonka avulla tuo pieni ihmisenalku saa hyvät lähtökohdat kehittyä täysipainoiseksi ja terveeksi ihmiseksi. Monelle rintaruokinta on erittäin tunteellinen kokemus, sillä loppujen lopuksi se kestää vain aivan ohikiitävän hetken, kun lapsukainen on aivan pienimmillään ja kaipaa vielä äitiään lähelleen kaikkina aikoina. Koska kyseessä on noinkin sentimentaalinen hetki elämässä, ei liene ihme että monelle äidille jää hinku saada tästä hetkestä itselleen jotakin pysyvää. Koska kysyntää tällaiselle palvelulle selkeästi on, eivät yrittäjätkään ole jääneet toimettomaksi, vaan uusille mammoille on kehitetty useita erilaisia muistoesineitä tästä elämän tärkeimmästä matkasta.

Matkamuisto – rintaruokinnasta!

Voit teettää äidinmaidosta monenlaisia matkamuistoja. Löydät vinkeistämme jokaiseen budjettiin ja taitotasoon sopivia vaihtoehtoja, sillä jokainen imetystaipaleen kokenut äiti todellakin ansaitsee muiston tuosta herkästä ja ihanasta ajasta!

  • 1. Maalaus rintamaidosta

Mitä jos tekisit tai teetättäisit maalauksen, jossa värit laimennetaan veden sijasta rintamaitoosi? Todella suloinen idea on tehdä tällaisella tekniikalla valkoiselle paperille vaikkapa jäljennös oman vauvan jalkapohjasta. Se onnistuu helposti laimentamalla ihoystävällistä väriä pumpatulla maidolla, dippaamalla pienet jalat väriseokseen yksi kerrallaan ja painamalla ne paperille varovasti.

Vaihtoehtoisesti voit painaa kuvat myös käsistä tai yhdestä jalasta ja yhdestä kädestä. Saat tästä ikuisesti säilyvän muiston, kunhan muistat myös hankkia kuvallesi sopivat laadukkaat kehykset kestävällä lasilla. Kehykset takaavat sen, että kuva säilyy hyvänä sukupolvien ajan, eivätkä ulkopuoliset häiriötekijät pääse pilaamaan sitä. Muista kuitenkin kuivattaa maitomaali hyvin ennen kehystämistä.

  • 2. Rintamaitokoru

Rintamaitokoru on viime aikoina suuresti yleistynyt trendi imettävien äitien keskuudessa. Jos sinulla ei itselläsi riitä taitoja sellaisen tekemiseen, voit helposti teetättää sellaisen osaavammissa käsissä. Korussa tilkka rintamaitoa sementoidaan lasisen tai muovisen riipuksen sisään. Näin saat ihanan ja kauniin muiston, jota voit helposti kantaa mukanasi kauniina ja näyttävänä koruna, jolla on sinulle suuri tunteellinen merkitys. Monelle äidille omasta rintamaidosta valmistettu koru on kaikista rakkain koru!

3. Rintamaitosaippua

Yksi tapa valmistaa kaunis ja hyödyllinen muisto imetystaipaleelta on tuottaa omasta äidinmaidosta kaunista saippuaa. Tähän on olemassa internetin syövereissä useita hyväksi todettuja ohjeita, eivätkä raaka-aineetkaan loppujen lopuksi ole ollenkaan niin monimutkaiset, kuin saattaisi kuvitella. Tosin jos oma luovuus ei tahdo riittää, on tähänkin ongelmaan varmasti olemassa apua, ja maidon voi taikoa saippuan muotoon jokin lähialueesi saippuamestareista.

Löysitkö tästä artikkelista itsellesi sopivan tavan muuttaa maitosi muistoksi, joka kestää pitkään imetysajan loppumisen jälkeen ja muistuttaa sinua ikuisesti tuosta lyhyestä mutta kauniista hetkestä, jonka saat käyttää tutustuen pikkuiseen kääröösi? Toivomme, että vinkkimme toivat sinulle vähintäänkin inspiraatiota ja luovuuden kipinän.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

immunity