Menu

Plus koon mekot sopivat kaikille muodokkaille naisille

Mekot plus koot – varma valinta, jos haluat että vaatteesi tuntuvat mukavilta ja näyttävät upeilta! Erityisesti mekoilla on helppoa luoda haluttu tyyli ja viihtyä silti erinomaisesti. Mekon materiaalin voi valita sään ja vuodenajan mukaan. Malleissa ja kuoseissa on lukemattomia eri mahdollisuuksia. Muuntele tyyliäsi asusteilla, jotta olisit aina tyylikäs.

Mekko on aina muodissa

Muodin trendit kiertävät sykleissä tuoden aina mukanaan uusia tuulia, mutta myös vanhojen vuosikymmenien ihanimpia – tai vihatuimpia – piirteitä. Yksi asia on varma – mekko pysyy muodissa aina. Mekko sopii kaikkeen, niin arkeen kuin juhlaan, työhön ja vapaa-aikaan. Sillä korostat vartalosi vahvimpia puolia. Taitava pukeutuja osaa myös hämätä vaatteilla. Esimerkiksi oikeilla kuoseilla ja leikkauksilla on helppoa antaa itsestään pidempi tai hoikempi vaikutelma. Mekot ovat verraton vaate myös kurvikkaimmille naisille – mekot plus koot tarjoavat valtavan valikoiman houkuttelevia vaihtoehtoja, joista on helppoa löytää omat suosikit.

female, gender, portrait, plus size and people concept - smiling young woman in shirt and trousers

Mekko muuntuu moneen tyyliin

Mekko on mukava käyttää, olipa sitten kesän helle tai talven pakkanen. Kaikki on kiinni asusteista ja kengistä. Esimerkiksi ’taitoluistelijan mekko’, malli joka sopii useimmille vartalotyypeille, muuntuu helposti moneen käyttöön. Mallissa on tyköistuva yläosa ja lyhyt, hieman A-linjainen alaosa. Jakulla saat siitä iltakäyttöön sopivan ja kun sujautat kauluspaidan mekon alle, siitä tulee täydellinen työasu. Paksut sukat ja saapikkaat muuntavat mekon talvikäyttöön, ja korkokengillä siitä saa todellisen juhla-asun. Mekkomalleja taas on lukuisia. Mieti hetki omaa vartalotyyppiäsi ja etsi sitten itsellesi täydellinen mekkomalli. Mekot löytyvät Zizziltä helposti kaikissa tarvittavissa kokoluokissa, mukana tietysti mekot plus koot.

Mekoilla luot pukeutumisen peruskiven

Kun etsit ison koon vaatteita, Zizzi.fi on oikea paikka, muista nämä: mekot plus koot. Ne ovat tyylikkään pukeutumisen peruskivi. Sopivalla ja ennen kaikkea itseä miellyttävällä mekolla on helppoa luoda haluttu vaikutelma. Usein suuren osan ulkoasusta tekee vaatteen kantajan viihtyminen – tai epämukava olo – vaatteessa. Kun tiedät, että vaate sopii sinulle, tunnet olosi itsevarmaksi. Mekkojen materiaaleja on lukuisia, joista on helppo valita omaan käyttöön sopiva. Mieti tarvitsetko huoletonta, rypistymätöntä ja muutenkin helppohoitoista kangasta vai oletko valmis uhraamaan hetken aikaasi kankaan silittämiseen ja oikomiseen. Hellemekkoihin sopii kätevä trikoo, mutta luonnonmateriaalit, kuten pellava tai puuvilla, luovat oman tyylikkään vaikutelmansa ja ovat miellyttäviä käyttää.

Mekoista löytyy oikea malli jokaiselle vartalotyypille

Mekot plus koot sopivat eri vartalotyypeille. Esimerkiksi omenatyypin vartalo on usein pyöreä, ja painopiste asettuu keskivartalolle. Povi on usein iso ja haasteena on viedä huomiota pois keskivartalosta. Tämä onnistuu korostamalla muita osia, kuten hartioita. Pystykuvioilla voidaan luoda vaikutelmaa pitemmästä vartalosta. Sen sijaan keskivartaloa ei kannata erikseen korostaa. Jos koet olevasi pluskoon nainen, houkutuksena voi olla pukeutua ’telttoihin’. Tämä on väärä asenne, olipa vartalotyyppisi sitten mikä tahansa. Kaikkein paras tapa tuoda esiin vartaloasi on valita sopivia ja istuvia vaatteita. Vältä liian pieniä kokoja, jotka ovat ensinnäkin epämukavia käyttää – eivätkä edes näytä hyviltä.

Erilaisia mekkomalleja on saatavilla runsaasti

Mekot plus koot – varma valinta lukemattomissa eri malleissa. Tuntuuko sinusta, että on mahdotonta ostaa sopivia vaatteita? Mekkojen mallit tarjoavat huimia mahdollisuuksia. Maksimekkoa, olkapäät paljastavaa mallia, kevyttä ja kepeää, graafista ja voimakkaasti linjattua. Kuoseissa, materiaaleissa ja malleissa on runsauden pulaa. Mekkojen trendit antavat myös paljon anteeksi. Pari vuotta sitten maksimekko oli in, mutta sen suosio jatkuu edelleen. Tämän kesän kevyet kukkakuosit taas ovat klassisia, ne ovat aina muodissa. Ja naisellisuus: olkapäät paljastavat mallit luovat naisellista vaikutelmaa helposti. Istuva ja hartioilta kevyt malli sopii erinomaisesti myös kurvikkaille naisille! Mekkoon pukeutumalla on helppoa olla aina muodikas.

Löydä oma suosikkimekkosi

Mekot plus koot – tutustu lukuisiin eri malleihin ja löydä omasi. Oletko ennen arastellut hameita? Nyt on oikea aika valita suosikkisi ja todeta, miten käyttökelpoinen mekko voi olla. Kesän helteillä se on must – mutta valitse myös mekkoon sopivat asusteet ja jalkineet ja jatkat mekkokautta ympäri vuoden. Tutustu – ja ihastu heti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

immunity